Copyright © wdp .. |
Design by Dzignine
Saturday, June 23, 2012

gerombolan buku2~


Baki koleksi buku-buku yang bakal dibawa balik ke Melaka hujung bulan ini...
Hurm~ anggaran berat kesemuanya adalah dalam 80-90kg (ye ke?), baru buku je tu;
Andai di kira dengan longgokan pakaian dan barang-barang lain, haish =_=

barisan buku teks yang banyak membantu ^_^
Dalam banyak-banyak buku  teks tu, hanya dua (2) buah buku je yang dapat saya habiskan dari muka ke muka sepanjang pengajian di UIAM Kuantan ni.. x lain x bukan buku Human Genetics (+) Basics of Industrial Hygiene yang lain semuanya lebih sekadar rujukan untuk tambah kefahaman je, huhu >_<

koleksi buku 1

koleksi buku 2

..Untuk bahan bacaan lain tu, setakat yang dah khatam 2,3 kali adalah;
Bukti² Sains dan Sejarah Kerasulan Muhammad [saw] (+) Kepemimpinan al-Fateh (+) Muhammad in World Scriptures [vol. 1] (+) Kamceng dengan Solat (+) Menilai Persamaan dalam al-Quran, Hadis & Injil: mengenai kehidupan manusia (+) Keagungan Tamadun Islam: sejarah yang digelapkan, dan beberapa lagi buku lain yang dah selamat di letakkan dalam dar al-hikmah mini kat rumah ^_^

...Yang masih dalam pembacaan termasuklah;
The True Jihad (+) History of Palestine (+) Belajar Bahasa Arab sambil ketawa (+) Hijrah Iman: satu anugerah agung dari Tuhan (+) Masjid itu Hidupku (+) R&R di Lebuhraya Kehidupan (+) Indahnya Hidup Bersyariat (+) Fikah Perubatan (+) Setengah Berisi Setengah Kosong (+) Islam the Misunderstood Religion (+) dan Muhammad in The Bible.

# 23 Jun 2002 : tarikh kembalinya Ustaz Fadzil Nor bertemu Pencipta, jom sedekahkan bacaan al-Fatihah untuk beliau :(

8 التعليقات:

Norlyana Nasrin says:
at: June 24, 2012 at 4:23 AM said...

anda perlukan mini van atau lori untuk mengangkut segala harta sepnjg 4 tahun ini huhu~ :p

perindu_خلافة says:
at: June 24, 2012 at 8:09 AM said...

err.. x perlu sampai pakai lori kot, hahaha ^_^

Norlyana Nasrin says:
at: June 24, 2012 at 9:58 AM said...

hehe barang kte semalam pun ayah kte terpaksa datang dengan CRVnye tu pun penuh huhu~

pengajaran: sepatutnya bawak balik barang skit2 dari awal sem huhu~

perindu_خلافة says:
at: June 24, 2012 at 11:27 AM said...

hahaha betul2.. sepatutnya kita kena start hantar barang x pakai sejak 1st year lagi, ^_^

Norlyana Nasrin says:
at: June 24, 2012 at 12:39 PM said...

hehe dr 1st year bkn bwk blk tp dok tmbh brg dlm compartment hehehe~

asal keluar je ade je brg nk bli~

perindu_خلافة says:
at: June 24, 2012 at 1:06 PM said...

^_^ hahah

Nuryn Weida says:
at: June 25, 2012 at 7:38 PM said...

salam, lupa nak ucap "SELAMAT MENAMATKAN PENGAJIAN DI IIUM KUANTAN" =)

Semoga kehidupan di masa akan datang lebih bersinar insyaALLAH.. =)

perindu_خلافة says:
at: June 26, 2012 at 6:36 PM said...

wa'alaykumussalam,
jzkk aien, ameen~

insyaALlah doa yg baik tu untuk yg masih study jugak, all the best ^_^