Copyright © wdp .. |
Design by Dzignine
Tuesday, December 13, 2011

Di antara 2 buah masjid 'Taman Ilmu dan Budi'...



Masjid UIAM Gombak


Masjid UIAM Kuantan

masjid UIAM Kuantan masih lagi belum digunakan sehingga ke hari ini 13 December 2011 :(

3 التعليقات:

HafizahNik says:
at: December 13, 2011 at 8:42 AM said...

owh masih belum boleh digunakan lg ye?ingat dah guna utk solat jumaat kat situ

Norlyana Nasrin says:
at: December 13, 2011 at 11:55 AM said...

rasanya mcm x lama lg je kte dah boleh guna masjid 2 (^-^)

err ape kata klu rizqan g sana tgk dorg2 buat kerja mcm dl rizqan buat kt complex sukan..hehehe jadi mandur jap..

perindu_خلافة says:
at: December 13, 2011 at 5:17 PM said...

HanizahNik
belum boleh guna lagi.. rasanya bahagian luar tu fasa terakhir utk disiapkan,

Norlyana Nasrin
itu la, memang dari awal lagi rizqan nak buat site visit, tp x berkesempatan lagi.. ^_^ insyaALlah tak lama lagi tu,