Copyright © wdp .. |
Design by Dzignine
Sunday, July 17, 2011

-ejek-


“...jika anda mahu berkongsi sesuatu,
jangan lupa untuk menekan butang like di Laman Sosial facebook kami di...”


haish~ hahaha... ^_^ maaf ea, tertaip celoteh orang dalam tv pulak!! Ok untuk anda semua, dengan rendah hati berluhur jiwa saya ingin mengucapkan asSaLaMualaykum wbt buat semua Muslim dan non-Muslim di luar sana (“,)
hurm~ lama jugak saya x menconteng sesuatu kat atas warQah ni kan, jadi hari ni saya nak kongsikan apa yang saya dapat semalam. Huhu, semalam masih sibuk dengan usaha menyiapkan report untuk industrial training jadi saya tangguhkan untuk buat entry tu hari ni, xPe kn =)
Baiklah; tadaa...
r.i.z.q.a.n.  d.i.e.j.e.k. !? What the fisshhh... hahaha,

adakah seseorang tengah mencari bahan untuk mengejek seseorang yang bernama rizqan!? (dr sungai petani!?) Haish.. musykil~ macam² benda yang orang nak cari melalui laman web sekarang ni kan, harapnya dengan kemudahan di hujung jari masing². Tidaklah ia disalah gunakan mencari benda yang tidak sepatutnya oK..

P/s: agak² lepas ni ada x orang cari word ‘rizqan ensem’ plak guna enjin carian google... hahaha >_<
[sila abaikan kata² ini ea sebab hormon saya x stabil sekarang ni; demam + tension siapkan industrial training report]

6 التعليقات:

Norlyana Nasrin says:
at: July 17, 2011 at 9:50 PM said...

sila makan ubat hehe~~
Selamat menyiapkan report LI (^-^)

perindu_خلافة says:
at: July 17, 2011 at 10:34 PM said...

huhu x makan ubat lg ni sbb rizQan depends totally pd badan dulu, kalau dah x tahan baru telan sebiji dua.. huhu btw thanx lyana ^_^

insyaALlah, tgh strugle ke arah tu~

Az-Zuhair says:
at: July 17, 2011 at 10:44 PM said...

rizqan diejek?hahahaha..tergelak besar jap..hahahaha

perindu_خلافة says:
at: July 17, 2011 at 11:13 PM said...

mungkin ni cara DIA nak buat sebuah kuntum senyuman pada bibir dan membugarkan hati yang telah mati,

jadi dia gerakkan satu hati manusia utk cari keyword tu guna google.. lalu tercampak kat page ni ^_^

{she-who-must-not-be-named} says:
at: July 18, 2011 at 6:13 PM said...

oh semoga cepat sembuh :))

perindu_خلافة says:
at: July 19, 2011 at 2:01 PM said...

alhamduliLlah.. dah sihat
thanx ejatie~ ^_^