Copyright © wdp .. |
Design by Dzignine
Saturday, October 15, 2011

untuk taibs




...kepulangan dari Talhah Inter-Block Sports Day 2011 (TAIBS) menjemput kehadiran lelah dalam jasad seorang penconteng warQah. Biarpun tidak melibatkan diri secara langsung dalam urusan organisasi pelaksanaan program, namun tanggungjawab itu masih di bawah beban galas Sports and Recreational Bureau MRC Talhah. Selain melibatkan diri dalam acara balapan, sempat juga diri ini menjengah setiap ceruk dan ruang Sports Complex IIUM Kuantan; ya~ kagum itu muncul dari dalam Qaryah Qalbu.
Usaha sahabat komiti tidak perlu di perlekehkan; namun dalam usaha membentuk hasil yang lebih baik di masa akan datang, anjakan itu perlu bagi sebuah pembinaan. BIAS untuk diri ini menyatakan program TAIBS berjaya atau tidak!. Adalah lebih baik diajukan soalan ini pada pihak ketiga yang tidak terikat dengan MRC Talhah mahupun ahli jawatankuasa pelaksana. Siapa lagi jika bukan peserta program... biarlah evaluasi itu jelas dan ikhlas, walaupun mungkin terkandung sedikit kepahitan ^_^



Tahniah pada yang berusaha [PESERTA+KOMITI+PENIAGA],
Tahniah untuk semua dari kertas yang di conteng ;

Kenyataan Tidak Rasmi Oleh:
Head Sports and Recreational Bureau
Muhamad Rizqan Aizzaini bin Ramlan

9 التعليقات:

Norlyana Nasrin says:
at: October 15, 2011 at 9:00 PM said...

huhu Rubiah begitu gembira sebab T5 menang hohoho...
.
.
.
.
dan ketika itu diriku kepenatan di lab......

perindu_خلافة says:
at: October 15, 2011 at 10:26 PM said...

dah T5 kaut bayak medal confirm diorang yg menang.. siap bawak kump penyokong lagi tu :) huhu

lyana buat apa kt lab?

Norlyana Nasrin says:
at: October 15, 2011 at 10:41 PM said...

hoho mereka memang bersemangat..

buat FYP & sambung exp toxico semalam.

RuBy says:
at: October 15, 2011 at 11:14 PM said...

mestila seronok kot!!! HUAHUAHUAHUA
ko jangan~ T5 semangat kuat kot!
haha.. terharu aku budak2 ni sanggup turun sorak..hehehee
nyway, TAIBS best!!
tahniah kepada penganjur2!!ewah~
hahahaha

perindu_خلافة says:
at: October 15, 2011 at 11:34 PM said...

lyana:
mana x bersemangatnya~
BRC dia kuat motivates, hantar perang pun boleh diorang ni ^_^

RuBy:
adakah ucapan Tahniah tu adalah disebabkan kemenangan berpihak kat T5, huhu =_='

RuBy says:
at: October 16, 2011 at 12:08 AM said...

ces~
aku ikhlas cakap tahniah, siyes ni!
lagipun kiteorang tak expect pun menang tadi... sebab awal2 time balapan point sikit je... haha

p/s: kalu tak menang pon aku cakap tahniah gak kat korang! haha, sila jangan meragui..haha

perindu_خلافة says:
at: October 16, 2011 at 6:53 AM said...

RuBy:
hahaha ok2, tp aku rasa ucapan tahniah tu ko kena buat direct kat komiti incharge.. aku cuma steering komiti utk program smalam ^_^

mewakili sports n rec Talhah, aku ucapkan terima kasih kat semua sebab participates n enjoy program smalam tu :)

p/s: mana2 kekurangan tu mohon dimaafkan yep~

{she-who-must-not-be-named} says:
at: October 16, 2011 at 10:59 AM said...

yeayyyy T% menang.sory rubiah xsempat g sokong acara lari.tapi aku sokong ko kan.interbatch mesti menang lagiiiiii!!!

perindu_خلافة says:
at: October 19, 2011 at 1:45 AM said...

ejatie: sokongan dari jauh pun pntg jugak tu.. :)