Copyright © wdp .. |
Design by Dzignine
Thursday, October 20, 2011

Kempen Mengenal Sejuta Wajah


                Dasar apakah yang menjadi pengerat hubungan manusia, nilai manakah yang menjadi pilihan untuk bicara. Selain sifat jujur dan ikhlas dalam persahabatan, juga tanda kenang perbezaan setiap insan.

Usaha Mengenal Sejuta Wajah!!”

                Dengan rasa rendah diri, saya mengakui bahawa daya ingatan saya tidak lagi semantap satu masa lalu. Saya memohon maaf atas segala khilaf dan kelemahan yang berlaku. insyaALlah~ keinginan untuk membaiki diri tidak akan pernah sekali pun terpadam. ^_^
                Setelah diamati dan diteliti sedalamnya, dapatlah saya mengenal pasti punca² kepada permasalahan ini. Yang mana cukuplah sekadar saya seorang yang mengetahuinya dahulu. Tindakan susulan telah bermula dan satu kempen peribadi sedang dijalankan terhadap diri saya sendiri. Iaitu, usaha untuk mengenal jasad dan rohani sahabat² di sekeliling saya; baik yang dulu mahupun yang sekarang.

#misi mengenal 62 wajah/sifat pelajar Asrama Putera SMK Engku Husain telah berjaya dilaksanakan dalam masa 2 minggu sahaja (19 – 31 Julai 2011).

                ...usaha bermula dengan keseluruhan 168 orang pelajar tahun akhir jurusan sains bioperubatan uiam, kampus kuantan. Seterusnya merebak \...~

22 التعليقات:

missSenget says:
at: October 20, 2011 at 3:32 PM said...

jap2..

nk bagi gambar..
kene ingat tau...

hahaha.. :P

perindu_خلافة says:
at: October 20, 2011 at 3:48 PM said...

hahaha.. ^_^
insyaALlah moga diberi kekuatan daya ingatan pada saya utk ingat kat (blog) miss

p/s:sbb x pernah sekali pun saya tgk wajah tuan blog-nya >_<

{she-who-must-not-be-named} says:
at: October 20, 2011 at 3:57 PM said...

oh kenal aku kan?if lupa xpela.k bai.
-.-

perindu_خلافة says:
at: October 20, 2011 at 4:15 PM said...

haish.. kalau aku x kenal ko ejatie,
aku bagi ko peluang untuk jentik sikit kepala aku.. hehe ^_^

insyaALlah yang selalu jumpa, borak² kat blog n luar xkan lupa punya :)

Norlyana Nasrin says:
at: October 20, 2011 at 8:19 PM said...

huhu adakah rizqan igt kte? muahaha

Nuryn Weida says:
at: October 20, 2011 at 9:05 PM said...

comment kat blog ni xde butang like mcm kat fb tu. rasa nak like je few comments aboved...hahaha

RuBy says:
at: October 20, 2011 at 11:45 PM said...

....#lalumundarmandir
nak tanya, kau ni tau ke muka aku macam mana?? -____-???
AHHAHAHAHA
ok~ abaikan~ AHHAHAHA =p

perindu_خلافة says:
at: October 22, 2011 at 12:57 AM said...

lyana
mesti ingat punya,
3 tahun bertembung dalam kelas.. huhu >_<

aien
protocol kat sini berbeza dgn FB, kalau nak like tulis je LIKE besar2, ^_^

RuBy ....#yangkaumundarmandirkatsitujebuatapamehlasini =P
nak jawab, aku tau la muka kau macam mana!!
-____-??? [mcm ni kan!? :)]
ohhohohoho
ok~ sila ambik perhatian~ ohhohoho =P

Norlyana Nasrin says:
at: October 22, 2011 at 1:17 AM said...

huhu..nk ikut protocol gak..LIKE~~~

perindu_خلافة says:
at: October 22, 2011 at 6:36 PM said...

huhu.. thanx lyana

RuBy says:
at: October 22, 2011 at 8:08 PM said...

mana la tau kot2~ ko tak tau kan...
sapela aku ni~
AHHAHAHA....=p

Norlyana Nasrin says:
at: October 22, 2011 at 9:45 PM said...

Rizqan: u r welcome

err kpd saudari yg bernama Ruby..anda ni siapa? muahahaha~~ ;p

perindu_خلافة says:
at: October 24, 2011 at 10:37 AM said...

eleleh RuBy..
kenapa humble tiba2 pulak ni?
macam la aku x tahu kepopularan ko dalam T5 kn,
'WE WANT KAK RUBY.. WE WANT KAK RUBY.. JUSTICE FOR KAK RUBY!!' ^_^

"anda semua janganlah risau" (RuBy:2011)

perindu_خلافة says:
at: October 24, 2011 at 10:38 AM said...

lyana
x baik kot buat ruby macam tu,
menangis dia kang, huh :P

Norlyana Nasrin says:
at: October 25, 2011 at 10:42 PM said...

hehehe ntah knp bila tgk Rubiah perasaan membuli membuak2~~hohohoho~~

jgn riso Rubiah u know I love u~~~Matahari bercahaya~~

Nuryn Weida says:
at: October 26, 2011 at 12:33 PM said...

ok lah.. LIKE...

btw, harapnya anda x lupa la ye muka saya... haha =p

*tapi rasanya ada possibility lupe tu*

RuBy says:
at: October 26, 2011 at 10:07 PM said...

ok~ aku baru baca!
AMENDA NI WEI!!! hahaha

rizQan~
aish mana ko tau ni dan sesungguhnya aku tak dipanggil kak ruby ye disini~ HAHAHA... #kaklongje

nasrin~
ko buat la aku camni~ len kali ko duk luar kalu datang bilik aku r~ HAHAHAA

perindu_خلافة says:
at: October 27, 2011 at 11:45 AM said...

Lyana...
kalau macam tu rizQan pun sayang dgn Rubiah jugak la~ Mata Ayer Memancar ^_^

Aien..
LIKE jugak :)
insyaALlah aien.. x lupa punya,
tp kalau jumpa x tegur tu mgkn rizQan x perasan je :P

#kaklongje..
danial yg cerita, hahaha ^__^
p/s: ...!

RuBy says:
at: October 27, 2011 at 5:12 PM said...

amboila~ nak bersayang2 bagai dah ha semua ngan aku~ ngahahahahah~ bagusla.. aku kurang kasih sayang ni~ AHHAHAHAHHAHA

OWH!! KO NGUMPAT AKU NGAN DANIAL EH??!!! ape yg korang cerita2 ni~ #risau2...
hahahhaha

Anonymous
at: October 28, 2011 at 12:49 AM said...

ANDA SEMUE JANGANLAH RISAU~~~~~ INI HANYALAH PROPOSAL~~~~ -____-"

RuBy says:
at: October 28, 2011 at 9:20 AM said...

Tetiba comment yang latest ni aku rasa aku tau siapa... -______-lll~ hahahahahha

perindu_خلافة says:
at: October 29, 2011 at 4:36 PM said...

huh.. siapakah anonymous ni! =_='
virus ke!? err~