Copyright © wdp .. |
Design by Dzignine
Sunday, January 1, 2012

antara nikmat² kurniaan Illahi..


terkadang;
susunan aksara belum mampu menerjah masuk ke lubuk Qalbu yang mati,
corong-corong telinga juga..
seakan tegar untuk menerima madah kebenaran dari Yang Maha Tinggi,
namun kasih sayang Tuhan tidak bertepi,
ditenangkan hati-hati hamba-Nya dengan mencipta kemerduan dalam bunyi,


Beliau (ilhamsubri) berpeluang mempersembah bakat pemberian Allah..
Kita berpeluang mendengar bunyi yang indah²..

SubhanALlah,
Maha Suci Allah Pemilik Segala yang di Langit dan di Bumi T_T

6 التعليقات:

Norlyana Nasrin says:
at: January 2, 2012 at 2:20 AM said...

subhanAllah~

woah berbakatla ini worang~~
kte just tau men "mary had a little lamb" je klu dgn recorder ni...

perindu_خلافة says:
at: January 2, 2012 at 9:30 PM said...

kalau x silap rizQan bro ni ada kaitan dengan aswara, x pasti la student ke lecturer kat sana ^_^
tp memang nice kan alunan muzik dia;
enjoy~

#dulu rizQan main recorder lagu 'Malaysia Kita berjaya' n 'My Heart will Go on', :D

Norlyana Nasrin says:
at: January 2, 2012 at 11:31 PM said...

oh ade 1 kwn kte kat aswara tp die bhgn movie & theater..fufufu..
yup nice~~

hehe lagu titanic itu prnh juga cuba men & prnh kna paksa nyanyi lagu 2 kat atas pentas...malu akak!(#>.<#)
tp klu suh men pki keyboard kte ok je~~fufufu

perindu_خلافة says:
at: January 3, 2012 at 4:14 PM said...

ye ke.. rizQan kalau x ke UIA dah lama masuk aswara, sbb bidang seni muzik ni salah satu bidang yg rizQan aktif gila kat sekolah dulu ^_^

err.. kenapa skrg ni asyk fufufu,
HaHaHa,

Norlyana Nasrin says:
at: January 3, 2012 at 8:16 PM said...

woah..hehe klu rizqan msk aswara xde la jmp rizqan..hehehe

fufufu = gelak yg xkn nmpk anak tekak..ni sume2 gara2 si kembar yg asal kte gelak je dorg usha..hehe..

perindu_خلافة says:
at: January 7, 2012 at 2:15 PM said...

hahaha.. betul2,
dah ditaQdirkan diri ni masuk ke uia, berjumpa kat sini n dapat peluang mengaji untuk dekatkan diri dengan ALlah.. insyaALlah sama2 usaha untuk jadi yang terbaik, dunia dan akhirat ^_^

oh ok.. fufufu~