Copyright © wdp .. |
Design by Dzignine
Monday, July 2, 2012

2 Julai 2006

Mahallah Umar al-Khattab 1 (ukc1)

masih segar dalam ingatan,
tepat 6 tahun masihi yang lalu,

9 التعليقات:

Norlyana Nasrin says:
at: July 2, 2012 at 8:37 AM said...

tempat kte beli makanan~huhu

dulu tgl kat KC maka byk option bila nak membeli..aih bestnye time matric..

RuBy Razali says:
at: July 2, 2012 at 9:42 AM said...

huiiiiiiiiii~
aku dulu duk kat AC... miahhahaha... saje nak bitau. =P

Norlyana Nasrin says:
at: July 2, 2012 at 10:11 AM said...

huhu jauhnye cik jah~

Faaizz d. Zul says:
at: July 3, 2012 at 10:34 PM said...

padang tempat bergasak merebut ruang riadah. ahhaa

perindu_خلافة says:
at: July 7, 2012 at 9:46 PM said...

@Norlyana Nasrin..
walau cuma 2 tahun di bumi matric, tapi ternyata ada kenangannya sendiri.. setahun pertama sebagai matrikulasi, tahun kedua sebagai pusat asasi, byk perubahan drastik yang kita rasa; sbb kita study masa zaman peralihan, zaman pecah kampus ^_^

perindu_خلافة says:
at: July 7, 2012 at 9:49 PM said...

@RuBy Razali..
dan untuk perhatian, saya duduk di UKCI untuk long sem 1st n 2nd yr study.. cuma masa shortsem 1st yr kena pindah kejap ke UKCII, huh~

perindu_خلافة says:
at: July 7, 2012 at 9:53 PM said...

@Faaizz d. Zul..
yep.. satu padang, pecah >20 bhgn~
dan proportion x penah sama =_=

Norlyana Nasrin says:
at: July 9, 2012 at 4:24 PM said...

yup2~tapi ketika itu keadaan lebih menyeronokkan huhu~~

senang je nak balik rumah hehe~

perindu_خلافة says:
at: July 18, 2012 at 11:37 AM said...

betul2..
sgt menyeronokkan untuk ahli pbsm yg aktif :)