Copyright © wdp .. |
Design by Dzignine
Tuesday, December 25, 2012

almanac pembangunan anak soleh


“.. lu belum nikah dah sibuk nak cerita pasal anak!!
Mungkin kata sesetengah orang.

Kata saya:
Hurm, gua rasa lu betul la bro, buat apa nak sibuk2 belajar sekarang kan.. jadi macam lu lagi bagus, dah lama nikah lu baru nak start hafaz fatihah, apa lagi kalau gua tanya lu pasal solat jenazah. Confirm lu ternganga punya~ kan

Hahaha.. ^_^
Saya memohon maaf jika berlaku sebarang iritasi pada corong telinga anda; ayat yang pedas kadang-kadang amat diperlukan dalam menyentuh hati yang ‘sedikit’ keras.
Jom belajar asas pendidikan untuk anak-anak, haa
Belajar sekarang untuk melahirkan umat yang gemilang,


2 التعليقات:

Norlyana Nasrin says:
at: December 26, 2012 at 3:00 AM said...

woah cayalah bro!! huhu terikut~

bagus info ni sebab ramai yang nikah skang x pk panjang psl masa depan anak..hmm sedih kekadang tengok budak2 yang bangga sangat dengan ke'baratan' keluarga diorang sebab x dapat bimbingan betul daripada ibubapa masing2...

perindu_خلافة says:
at: January 11, 2013 at 10:48 PM said...

^_^ maaf jarang dapat on9 sekarang ni, mostly post kat sini buat autoupdate je