Copyright © wdp .. |
Design by Dzignine
Thursday, June 27, 2013

pencerahan sikit,



| D E K O R A S I . L A M A N
11:34pm / 25 Jun 2013

sekalipun nama di atas blog ini telah di ubah kepada singkatan wdp .. | sahaja,
ketahuilah bahawa warQah daUn papYrus™ tetap warQah daUn papYrus™ ^_^

disebabkan cat dinding yang lama telah berkapok, maka saya terpaksa memilih untuk mengecat semula rumah ini dengan cat yang baru, menggantikan apa-apa yang telah buruk kepada sesuatu yang lebih cantik, dan semoga dengan sedikit perubahan ini juga mampu menjadi salah satu sumber inspirasi untuk saya berhijrah selangkah lebih ke baik kehadapan.. insyaALlah
telah selesai 12:10am 26 Jun 2013

dalam usaha meringankan blog yang agak berat, banyak gajet2 yang telah saya keluarkan dari laman ini, pada hemat saya.. apa yang ada pada hari ini sudah memadai,

nak komen kat mana?
Bagi sahabat2 yang berhajat untuk menghantar sebarang maklum balas terhadap mana2 entry penulisan saya di atas warQah daUn papYrus™, kalian hendaklah menekan ‘tajuk entry’ yang berkenaan, kemudian bergeraklah ke bahagian bawah entry tersebut; kalian akan terperasan satu frasa yang boleh ditekan ‘post a comment’.. ^_^

Search box dah hilang?
Sengaja di buang.. O.o hahaha


Jika kalian memerlukan sebarang bantuan lain, sila maklumkan pada saya melalui chatbox yang diletakkan di sidebar sebelah kanan laman ini, terima kasih..

4 التعليقات:

Norlyana Nasrin says:
at: June 27, 2013 at 2:18 PM said...

ohoho sudah ada awan bergerak~ awan terbang!!! (gaya Goku)

lawa dan simple...tapi agak kurang user friendly bab komen mengomen hehe~

perindu_خلافة says:
at: June 27, 2013 at 6:46 PM said...

pasal ruang komen tu memang x dapat dinafikan kurang visitor friendly, huhuhu.. tp sbb xnk crowded sgt ruang depan jadi sy sumbat semua kat belakang,

RuBy Razali says:
at: July 1, 2013 at 3:18 PM said...

ngahahhah~ akhirnya tau camne nak komen...so, KOMENNNNNNNNN~
hahahha....

comel awan!

perindu_خلافة says:
at: July 3, 2013 at 11:00 PM said...

huhu terima kasih lyana, Ruby,
awan yang menenangkan ^_^